Skrivekonkurranse for ungdom

Alle har en historie å fortelle - skrivekonkurranse for ungdom

Vi ønsker å skape skriveglede og motivere til språklæring. Derfor inviterer vi til en skrivekonkurranse for ungdom. Tekstene som skrives skal være mikrotekster, for eksempel twitternoveller, seksordsnoveller, haiku. Det er kort, korte tekster, som har, til tross for sin lengde, ordentlig slagkraft og dybde. 

Fordelen med mikrotekster er at elevene kan uttrykke seg med få ord, og deretter øve seg på å strekke språket sitt.

Konkurransen er åpen for alle som har noe på hjertet, utfordringen er å formidle en historie med få ord. Tekstene skal være maks 140 tegn.

Drømmer og virkelighet

Vi tar i mot bidrag på alle språk og her er det en fin anledning til å la elevene ta i bruk hele sitt språkrepertoar. Tema for skrivekonkurransen er “Drømmer og virkelighet”

Vinn fine premier

Alle som deltar, er med i trekningen av et gavekort på 500,-.

Læreren som sender inn vinnerbidraget får selvsagt et eksemplar av boken “Enslige mindreårige asylsøkere – skriver for livet”

Vilkår

Ved å delta godtar du at vi kan dele tekstene anonymt i en felles tekstsamling og publisere dem i våre sosiale medier og at vi kan bruke tekstene i videreutviklingen av Hugin og Munins skriveverksted.

Konkurransen er på ingen måte sponset, godkjent, administrert av eller tilknyttet Facebook.

For å delta

Bidrag sendes til: [email protected]

Frist: 17. des kl 16.00

Trekning: 23. des

Merk eposten med “skrivekonkurranse 2021” 

 

Har du lyst til å bruke skrivekonkurransen i undervisningen? Da kan vi anbefale å ta en titt på adventskalenderen vår eller boka “Grenseløse fortellinger” en liten bok om å arbeide med fortellinger i et flerspråklig klasserom. Her får du en rekke tips og eksempler på aktiviteter

Kontakt oss!

12 + 8 =

Epost: [email protected]
Epost: post@huginogmunin
Telefonnummer: +47 911 07 634