Nytt år er ofte tid for ettertanke. Tanker om året som har gått, gode minner, utfordringer og kanskje noen sorger. Det er også tid for å se framover på det året som skal komme. Vi setter oss nye mål, legger planer og har kanskje noen forsetter om ting vi ønsker å forandre i eget liv. 

Året som har gått har vært spennende og utfordrende for meg og for Magiske Kunnskap. I januar i fjor gikk vi nye veier med Hugin og Munin og AS ble opprettet i mai. Læringskurven har vært bratt og det har vært noen humper i veien, men jammen har vi kommet langt i løpet av dette året.  

Nå ser vi framover mot viktige milepæler i 2022, med relansering av pilot, flere nye språk, nynorsk versjon og ikke minst ny plattform.

Tid for ettertanke i klasserommet

Også i klasserommet er det tid for ettertanke. Vi startet det nye året med å snakke om våre beste minner fra året som gikk. For å samle minnene brukte vi verdenskart i padlet og det er absolutt å anbefale. Nederst på siden kan du se eksempel på noen av våre minner.

#talesomted

Nå er det tid for å se framover. Vi skal sette oss noen mål, men det viktigste er å jobbe med #talesomted prosjektet. Vi skal altså skrive våre egne nyttårstaler. Dette er et prosjekt som jeg har god erfaring med og som du kan lese mer om ved å følge lenkene under.

Opplegget har gitt glede til mange opp igjennom årene og jeg anbefaler alle å prøve.

 

Les mere her

 

 

Jeg gjennomførte tale i klassen min ut fra ditt prosjekt. Vi lyttet til de talene du publiserte og elevene mine ble så utrolig engasjerte. De skrev sine egne talerør presenterte disse for en klasse med norske ungdom. Jeg var rørt til tårer! Det er 2 år siden nå, men husker det som det var i går ❤️ Fantastisk!

Marianne Bjørnsen

lærer, Bardu

På podcasten grenseløse fortellinger ligger det nå 3 eksempler på taler som ble skrevet etter denne malen til redd barnas rettighetsseminar i 2017. Kanskje publiserer vi flere om et par- tre uker. 

Laget med Padlet