Tegnekonkurranse

Grantreet og epletreet - tegnekonkurranse for alle

Vi ønsker å oppmuntre til kreativitet og skapende virksomhet i  språklæring. Derfor inviterer vi til en tegnekonkurranse også. Konkurransen er åpen for alle. Illustrasjonene skal brukes til å illustrere fortellingen om epletreet og grantreet. Teknikk velger dere selv.

Å uttrykke seg gjennom kreativ billedkunst er også en måte og fortelle på. Bidragene vi får inn i denne illustrasjons- og tegnekonkurransen ønsker vi å bruke til å skape en flerspråklig animasjonsfilm av fortellingen Epletreet og Grantreet. Vi legger ingen begrensninger for teknikker, så her er det bare kreativiteten som stopper dere.

Konkurransen er åpen for alle som har lyst til å bidra.

 

Kreativitet gir glede

Vi tar i mot bidrag i alle teknikker og  her er det en fin anledning til å la elevene ta i bruk sine kreative evner i å formidle. Fortellingen som skal illustreres er “Epletreet og grantreet” 

Vinn fine premier

Alle som deltar, er med i trekningen av et gavekort på 500,-.

Læreren som sender inn vinnerbidraget får  et eksemplar av boken“grenseløse fortellinger”

Vilkår

Ved å delta godtar du at vi kan dele illustrasjonene anonymt i en felles flerspråklig animasjonsfilm og publisere dem i våre sosiale medier. Du godtar også at  vi kan bruke illustrasjonene i videreutviklingen av Hugin og Munins fortellerverksted.

Konkurransen er på ingen måte sponset, godkjent, administrert av eller tilknyttet Facebook.

 Frist: 17. des kl 16.00

Trekning: 23. des

Merk posten med “skrivekonkurranse 2021”

 

Bidrag sendes til: [email protected]

eller

Magisk Kunnskap

co/Tone Evensen

Industrigata 2

2380 Brumunddal

Har du lyst til å bruke skrivekonkurransen i undervisningen? Da kan vi anbefale å ta en titt på adventskalenderen vår eller boka “Grenseløse fortellinger” en liten bok om å arbeide med fortellinger i et flerspråklig klasserom. Her får du en rekke tips og eksempler på aktiviteter

Kontakt oss!

13 + 6 =

Epost: [email protected]
Epost: post@huginogmunin
Telefonnummer: +47 911 07 634