Nå er det endelig klart for lansering av Hugin og Munin – vårt helt nye digitale læremiddel. Hugin og Munin er spesielt utviklet for nyankomne ungdommer og tar utgangspunkt i elevenes språkkunnskaper og erfaringer som en ressurs. Det bidrar til at hver enkelt elev kan ivareta og utvikle sin identitet i et inkluderende og mangfoldig fellesskap.

 Vi er stolte over å ha skapt et verktøy som vil hjelpe elevene til å finne sin stemme og delta i samfunnet på en meningsfull måte. 

Det er lagt ned mange timer med arbeid, gjennom snart 4 år. Nå er vi glad for å endelig kunne ønske elever og lærere velkommen inn.

Les mer om Hugin og Munin

Lanseringsmarkering

Endelig er vi i mål og klar for lansering. Dette har vi lyst til å feire  med dere alle, og derfor inviterer vi til en lanseringsfest på biblioteket i Brumunddal den 9. mars, kl 15.00. Her vil det bli mulighet for å høre mer om læremiddelet vårt og få en titt på noen av de nyttige funksjonene. Vi har også invitert med oss vår gode støttespiller, Joke Dewilde. Joke Dewilde er professor ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning ved Universitetet i Oslo, og hun har fulgt Hugin og Munin helt fra starten. 

Det er ofte mange flere språkbakgrunner i et klasserom enn det man ved et første inntrykk skulle tro. Gjennom å spille på alle elevenes språkbakgrunner som ressurs, vil flere elever kunne erfare at det å kunne flere språk er en ressurs

Joke Dewilde

Bedre skole

Vi vet at det for de fleste av dere vil være vanskelig å møte opp i Brumunddal. Derfor vil vi  streame arrangementet, så du kan følge med uansett hvor du befinner deg.

Vi håper så mange som mulig har lyst til å feire med oss.

Meld deg på arrangementet her.

Få gratis prøvelisens

Vi  tilbyr også en prøvelisens slik at dere kan teste ut læremiddelet selv. Vi gleder oss til å se dere alle!