Nå nærmer det seg valg i Norge og jeg vil gjerne dele et viktig budskap med alle dere lesere av bloggen. De som har fulgt med, vet at vi har hatt taleverksted #talesomTed i sommer. Onsdag i forrige uke deltok ungdommene på Redd Barnas rettighetsseminar. Over 200 publikum i alle aldersgrupper fikk ta del i et variert program, med litteratur, musikk, faglige innlegg og ungdommenes taler. Det var også rom for innlegg og spørsmål til politikerne for (nesten)alle partiene i Norge. Takk til Redd Barna som setter barn på flukt på dagsorden og gir ungdommene en arena hvor de kan komme til orde.

Det anses som en ferdighet for livet å stå foran en forsamling og presentere et innhold og gjennom prosjektet #talesomTed har ungdommene fått mulighet til å formidle sitt budskap for et publikum.
5 gutter som har flyktet alene til Norge fra Afghanistan, har deltatt på kurset. De har vært snart 2 år i Norge, men har fortsatt en uavklart situasjon. I tillegg deltok flere ungdommer med ulik bakgrunn på rettighetsseminaret, med ulike innslag.

Her kan du høre en av talene som ble framført under seminaret.

Det vil komme flere taler her etter hvert.

%d bloggere liker dette: