JA! Jeg har verdens beste jobb, helt sikkert. Jeg fortalte forrige uke om motiverte og engasjerte elever som kastet seg ut i spennende filmprosjekter. I løpet av denne uka har de diskutert og argumentert for ulike synspunkter. Noen har hatt lange, spennende samtaler om identitet, vennskap og fotball, mens andre har planlagt og gjennomført intervjuer med lærere, medelever og programrådgivere. De har undersøkt om rettigheter, muligheter og plikter.

Elevene har tatt i bruk nye digitale verktøy og timesvis med film- og lydmateriale har resultert i 5 filmer mellom 5-15 min + en podcast- Stort læringsutbytte for alle og nye relasjoner for noen.

Som lærer er jeg ekstra glad for sånne dager og sånne prosjekter. Kanskje betyr det litt ekstra jobb for meg, men når man ser resultatet så er det absolutt verdt anstrengelsen.

I en klasse med 19 elever, hvor en kom for 3 måneder siden mens andre har vært her i over 2 år, er det ekstra morsomt å se hvordan alle blir inkludert og får bidra i en slik oppgave.

Jeg tar av meg hatten for de fantastiske elevene mine og håper å få vise noe av resultatene for dere blogglesere om ikke alt for lenge.

Les mer om prosjektet her

%d bloggere liker dette: