2018 var et fabelaktig år på alle måter. Det var mange høydepunkter og mange gode øyeblikk å se tilbake på. Fordelen med å skrive blogg er at man har dokumentasjon og kan ta fram igjen alt det positive som har vært.

Det absolutte høydepunktet var selvsagt å bli farmor <3 Og det var virkelig en stor ære å bli tildelt prisen for fabelaktig formidling 2018.

Bloggen har vokst fra 2600 til over 3600 følgere (via facebook). Den er vist snart 300 000 ganger og . Jeg håper dere fortsetter og dele, kommentere og gi tilbakemeldinger også i året som kommer. Nederst i dette innlegget finner du de 10 mest leste innleggene dette året.

Gjennom året har det vært mange sterke inntrykk, jeg lærer stadig nye ting og møter så mange positive og flotte elever.

I 2019 venter nye eventyr, spennende prosjekter, endel kursvirksomhet og enda mer skriving. Jeg gleder meg. Neste uke starter vi opp med å skrive nyttårstaler. Jeg presenterer opplegget rundt dette i neste innlegg.


%d bloggere liker dette: