Livet mitt har ingen farger fortsatt

Alle dager blir ikke helt slik vi hadde tenkt og det hender ofte at jeg får med meg noen små tankekors på veien. Her kommer en liten historie som gjorde sterkt inntrykk på meg og det har tatt meg lang tid å skrive dette innlegget.

Det var en dag tidlig på høsten, vi jobbet med selfieoppgaven som veldig mange av dere har likt og delt. Elevene fikk utfolde seg kreativt og jeg, som lærer var opptatt av at elevene skulle gjøre seg flid og bruke farger. Bildene skulle henges opp på veggen og farger tar seg fint ut. En av elevene ville absolutt ikke bruke farger, han er vanligvis en pliktoppfyllende elev som gjør oppgavene sine grundig, men han ville ikke bruke farger. Jeg forsøkte å motivere, men kom ingen vei. Jeg gikk videre til andre elever, timen var slutt og jeg samlet inn alle selfiene, før jeg hastet av gårde til et møte og deretter neste time.

Etter at skoledagen var slutt, satte jeg meg ned for å bla i selfiene og se på hva de hadde skrevet om seg selv. Der inne i bunken lå tegningen uten farger… All teksten som skulle med var på plass, i tillegg fant jeg en kommentar under tegningen.

20161017_140115352_ios-1

20160927_105805258_ios

%d bloggere liker dette: